Steateseal

Provinciale Staten Friesland

Proclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. We doen er alles aan om de website te voorzien van juiste en correcte informatie. Mocht je desondanks iets tegenkomen dat niet correct is, dan stellen wij het bijzonder op prijs wanneer je ons dat laat weten. Je kunt in dat geval contact met ons opnemen via het contactformulier. Op e-mails van beledigende aard reageren wij niet.

De kopfoto bovenaan de website toont de Statenzaal in het provinciehuis in Leeuwarden tijdens een vergadering van Provinciale Staten. De foto is afkomstig van de provincie Fryslan. De foto’s op deze site zijn niet zonder toestemming te gebruiken voor andere media.

De Meestem-meter voor Friesland werd samengesteld door journalist Patrick Arink van De Schrijverij, in opdracht van Notubiza> en de provincie Fryslan, met medewerking van alle partijen die zitting hebben in Provinciale Staten in Friesland.

Links naar andere websites
Op de website van de Meestem-meter staan verschillende links naar websites van derden. Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de correctheid en juistheid van de informatie die op deze websites wordt aangeboden of voor de naleving van de (privacy)wetgeving door derden.

Met betrekking tot ons privacybeleid, willen we je graag attenderen op onze privacy-pagina.

Bekijkt u deze website het liefst in het Nederlands of het Frysk? Selecteer uw voorkeur.

De huidige voorkeurstaal is:

NederlandsFrysk

Om uw voorkeur later te wijzigen, klikt u op de vlag rechts bovenaan de website.