Steateseal

Provinciale Staten Friesland

De Meestem-meter is een online stemhulp op basis van resultaten. Bij de Meestem-meter vind je besluiten die de afgelopen vier jaar daadwerkelijk zijn genomen door Provinciale Staten in Friesland. Je zit bij de Meestem-meter als het ware op de stoel van een Statenlid. De Meestem-meter laat je zien met welke partij in Provinciale Staten je het meest hebt meegestemd.

Start de Meestem-meter

De Meestem-meter bestaat uit 22 stellingen. Onder iedere stelling vind je een toelichting die je kan helpen om je standpunt te bepalen.
Hier kun je zien hoe de partijen in Provinciale Staten gestemd hebben over de stellingen. De stellingen gaan over alle grote thema's en actuele onderwerpen waarover Provinciale Staten in Friesland de afgelopen vier jaar een besluit hebben genomen. De Meestem-meter geeft op die manier een goede inkijk over de politieke onderwerpen waar de provincie over beslist.

De Meestem-meter heeft privacy van gebruikers heel hoog in het vaandel staan. Het gebruik van de Meestem-meter is anoniem. Indien je volledig anoniem wilt zijn op internet, raden we je aan om de privacy-settings van je browser in te stellen op privé-modus.


Bekijkt u deze website het liefst in het Nederlands of het Frysk? Selecteer uw voorkeur.

De huidige voorkeurstaal is:

NederlandsFrysk

Om uw voorkeur later te wijzigen, klikt u op de vlag rechts bovenaan de website.